skip to main
|
skip to sidebar
Unun kalitesini anlamak için
Unun kalitesini anlamak için, bir miktar unu avucunuza alıp sıkıştırın. Un elde
kalıp gibi kalırsa nemli ve kalitesiz, etrafa fışkırırsa kuru ve kaliteli anlamına
gelir.
0 yorum:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Bu Blogda Ara
Baharatlar
(14)
Besinlerin Saklanması
(11)
Börekler
(1)
Buzdolabı Yerleştirme Sanatı
(5)
Çorbalar
(4)
Dondurmalı Tatlar
(11)
E Kodları ve Türkçe karşılıkları
(10)
Evde Gıda İmalatı
(12)
İçecekler
(6)
Kalorimetre
(1)
Kekler
(1)
Konserve Yapımı Ve Pratik Bilgiler
(15)
Meyve - Sebze Takvimi
(1)
Mutfak Dekor ve Hobileri
(3)
Mutfak Okulu
(4)
Mutfak Oyunları
(3)
Mutfak Sözlüğü
(46)
Pastalar
(3)
Peçete Katlama Şekilleri
(5)
Pişirme Teknikleri
(14)
Pratik Ölçüler
(3)
Püf Noktaları
(125)
Reçeller
(3)
Saglık
(4)
Salatalar
(2)
Sofra Hazırlama Kuralları
(4)
Şifâlı Bitkiler
(15)
Tartlar
(2)
Tatlılar
(5)
Turtalar
(1)
Vitaminler
(20)
Yöresel Tatlar
(35)
Blog Archive
Eylül
(9)
Ağustos
(15)
Temmuz
(365)
Unun kalitesini anlamak için - Damak Tadınca
0 yorum:
Yorum Gönder