skip to main
|
skip to sidebar
Çatlamış bir yumurtayı haşlamak için
Çatlamış bir yumurtayı haşlamak için, çatlak yerine bir dilim limon sürünüz,
yumurtayı bir kaşığın içine koyarak sıcak suya ( kynar değil ) batırınız. Su
kaynamaya başladıktan 10 dk. sonra olacaktır.
0 yorum:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Bu Blogda Ara
Baharatlar
(14)
Besinlerin Saklanması
(11)
Börekler
(1)
Buzdolabı Yerleştirme Sanatı
(5)
Çorbalar
(4)
Dondurmalı Tatlar
(11)
E Kodları ve Türkçe karşılıkları
(10)
Evde Gıda İmalatı
(12)
İçecekler
(6)
Kalorimetre
(1)
Kekler
(1)
Konserve Yapımı Ve Pratik Bilgiler
(15)
Meyve - Sebze Takvimi
(1)
Mutfak Dekor ve Hobileri
(3)
Mutfak Okulu
(4)
Mutfak Oyunları
(3)
Mutfak Sözlüğü
(46)
Pastalar
(3)
Peçete Katlama Şekilleri
(5)
Pişirme Teknikleri
(14)
Pratik Ölçüler
(3)
Püf Noktaları
(125)
Reçeller
(3)
Saglık
(4)
Salatalar
(2)
Sofra Hazırlama Kuralları
(4)
Şifâlı Bitkiler
(15)
Tartlar
(2)
Tatlılar
(5)
Turtalar
(1)
Vitaminler
(20)
Yöresel Tatlar
(35)
Blog Archive
Eylül
(9)
Ağustos
(15)
Temmuz
(365)
Çatlamış bir yumurtayı haşlamak için - Damak Tadınca
0 yorum:
Yorum Gönder