Hazırlayacağınız ciğer tavayı daha da lezzetli yapmak istiyorsanız, kızartma ununun içine bir tatlı kaşığı kadar karbonat koymayı ihmal etmeyin. Ayrıca yağı iyice kızdırırsanız, arnavut ciğerinizin tadı çok daha lezzetli olur. Ciğerleri yarım saat kadar süt içinde de bekletebilirsiniz.
Ciğer Kızartırken
Gönderen
seyahatname
on 27 Temmuz 2009 Pazartesi
Hazırlayacağınız ciğer tavayı daha da lezzetli yapmak istiyorsanız, kızartma ununun içine bir tatlı kaşığı kadar karbonat koymayı ihmal etmeyin. Ayrıca yağı iyice kızdırırsanız, arnavut ciğerinizin tadı çok daha lezzetli olur. Ciğerleri yarım saat kadar süt içinde de bekletebilirsiniz.
0 yorum:
Yorum Gönder