skip to main
|
skip to sidebar
Fasulyeler sert mi kalıyor?
Uzun süre pişirildiği halde yumuşamayan fasulyenin içine yarım kahve kaşığı karbonat koyarsanız hem daha çabuk pişer hem de yumuşacık olur.
0 yorum:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Bu Blogda Ara
Baharatlar
(14)
Besinlerin Saklanması
(11)
Börekler
(1)
Buzdolabı Yerleştirme Sanatı
(5)
Çorbalar
(4)
Dondurmalı Tatlar
(11)
E Kodları ve Türkçe karşılıkları
(10)
Evde Gıda İmalatı
(12)
İçecekler
(6)
Kalorimetre
(1)
Kekler
(1)
Konserve Yapımı Ve Pratik Bilgiler
(15)
Meyve - Sebze Takvimi
(1)
Mutfak Dekor ve Hobileri
(3)
Mutfak Okulu
(4)
Mutfak Oyunları
(3)
Mutfak Sözlüğü
(46)
Pastalar
(3)
Peçete Katlama Şekilleri
(5)
Pişirme Teknikleri
(14)
Pratik Ölçüler
(3)
Püf Noktaları
(125)
Reçeller
(3)
Saglık
(4)
Salatalar
(2)
Sofra Hazırlama Kuralları
(4)
Şifâlı Bitkiler
(15)
Tartlar
(2)
Tatlılar
(5)
Turtalar
(1)
Vitaminler
(20)
Yöresel Tatlar
(35)
Blog Archive
Eylül
(9)
Ağustos
(15)
Temmuz
(365)
Fasulyeler sert mi kalıyor? - Damak Tadınca
0 yorum:
Yorum Gönder