skip to main
|
skip to sidebar
Fırın torbasında tavuk pişirirken
Fırın torbasında tavuk pişirirken; malzemeleri doldurduğunuz fırın torbasının
üzerine bir kaç delik açın.
Böylece daha çabuk ve iyi pişer. Ayrıca fırın torbasının içerisine birkaç diş
sarımsak koyarsanız lezzetine doyum olmaz.
0 yorum:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Bu Blogda Ara
Baharatlar
(14)
Besinlerin Saklanması
(11)
Börekler
(1)
Buzdolabı Yerleştirme Sanatı
(5)
Çorbalar
(4)
Dondurmalı Tatlar
(11)
E Kodları ve Türkçe karşılıkları
(10)
Evde Gıda İmalatı
(12)
İçecekler
(6)
Kalorimetre
(1)
Kekler
(1)
Konserve Yapımı Ve Pratik Bilgiler
(15)
Meyve - Sebze Takvimi
(1)
Mutfak Dekor ve Hobileri
(3)
Mutfak Okulu
(4)
Mutfak Oyunları
(3)
Mutfak Sözlüğü
(46)
Pastalar
(3)
Peçete Katlama Şekilleri
(5)
Pişirme Teknikleri
(14)
Pratik Ölçüler
(3)
Püf Noktaları
(125)
Reçeller
(3)
Saglık
(4)
Salatalar
(2)
Sofra Hazırlama Kuralları
(4)
Şifâlı Bitkiler
(15)
Tartlar
(2)
Tatlılar
(5)
Turtalar
(1)
Vitaminler
(20)
Yöresel Tatlar
(35)
Blog Archive
Eylül
(9)
Ağustos
(15)
Temmuz
(365)
Fırın torbasında tavuk pişirirken - Damak Tadınca
0 yorum:
Yorum Gönder